Impressum

 

algemene voorwaarden

Om de behandeling die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Sublime massages en/of Relax My Day gaan wij er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. 1. Bij het maken van een afspraak wordt er naar je telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd. 
 2. Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er door mij een intakegesprek gehouden met de cliënt. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoorde en veilige manier gegeven worden. 
 3. Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven. 
 4. Alle informatie die je tijdens het intakegesprek en de behandeling aan mij verteld, wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt. 
 5. Bij Sublime massages en Relax My Day worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kunnen wij afzien van een behandeling en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist. 
 6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan een arts, voordat je een afspraak maakt.
 7. Wij masseren zwangeren vanaf 12 weken tot het moment dat zij niet meer op de buik kunnen liggen. 
 8. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht, met uitzondering van deals aangeboden door deren, zie daarvoor de voorwaarden bij deze deal. 
 9. Betaling geschiedt voor de behandelingm er kan contant afgerekend worden. 
 10. Een cadeaubon is inwisselbaar voor de behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot één jaar na uitgifte. 
 11. Sublime massages en Relax My Day zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt. 
 12. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de behandelingen die Sublime massages en Relax My Day aanbieden. Cliënten die hier wel op inspelen, worden meteen verzocht de praktijk te verlaten na betaling en zijn niet meer welkom. 
 13. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Sublime massages en Relax My Day niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling die aan jou verstrekt is.