Relax My Day

Hallo en welkom, Jaël is de naam.
 Ik ben al gedurende verscheidene jaren actief in de gezondheidsbranche en richt mij op dit moment op jouw geluk.
 Zijn er dingen die je tegenhouden om te leven naar je volledig potentieel?
 Zijn er onverklaarbare klachten aanwezig in jouw lichaam, heb je alles al geprobeerd en werkt geen enkele remedie?
 Aarzel dan niet langer en kom eens langs, wees welkom voor een gesprek op maat.
 Ik werk op de grens van fysieke klachten en het psychisch welbevinden van de mens, in mijn optiek zijn Body&Mind onlosmakelijk met elkaar verbonden, zo boven, zo beneden. Met o.a. massagetechnieken, meditaties en coaching gaan we samen je uitdaging aan en leren we denken in mogelijkheden in plaats van in problemen! Mijn methoden zijn bewezen effectief en erkend, de toekomst ligt in verbinding. 

De Behandelingen & Sessies

Bekijk hier ons aanbod met alle sessies en behandelingen verzorgt door Relax My Day. In overleg bestaat de mogelijkheid tot aanpassing naar uw wensen.

Mijn Publicaties

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn hoogste doel is anderen inspireren en daarvoor heb ik al één boek uitgegeven, en een volgende is in de maak.