Onze Behandelingen & Sessies

Bewustwordingssessie (Coaching)

Ervaar je in het dagelijks leven problemen of moeilijkheden? Zou je graag beter worden in datgene waar je je mee bezig houdt? Met welke uitdaging je ook zit, in deze coachingssessies kunnen we ons richten op complexe vraagstukken die jou weerhouden om in je kracht te staan.

Kosten: € 70,- / uur
*Halve uren ook mogelijk*

**Coachingssessie 8x : € 540,-**

Gespecialiseerd in: HSP, ASS, ADHD en angst- en paniekaanvallen

Healing (Hulp bij ontspanning)

Gebeurtenissen die soms onschuldig lijken, kunnen toch een grotere impact op je hebben dan je eigenlijk dacht. Dan kan het fijn zijn om iemand te vinden die je helpt deze processen te doorgronden en je weer ontspannen in het leven laat staan. Ontdek de unieke combinatie van ontspanning in een massage met de juiste emotionele begeleiding in een coaching of meditatie.

kosten: € 60,- / uur 

*Mogelijkheden om gepersonaliseerde trajecten in te gaan zetten*

Online Consult

Geen tijd om een lange reis te maken of is de afstand tot onze praktijk te ver?
Geen enkel probleem! Ook online is coaching of healing mogelijk naar een hoger bewustzijnsniveau.
Plan hier een afspraak

kosten: € 55,- / uur

Mentor traject voor startende ondernemers

Ben je net gestart als ondernemer of heb je de intense droom om te starten voor jezelf? Dan is dit unieke traject echt iets voor jou. Ik help je graag op zowel emotioneel- als strategisch vlak verder door o.a. de onderwerpen Geldmanagement, Marketing- en Investeringsstrategiën, en je ware zelf verder uit te diepen in 4 sessies zodat jouw bedrijf meteen goed van start kan gaan. Daarbij ben ik als een persoonlijke coach of mentor voor je die je altijd kunt bereiken als je ergens mee zit. Met mijn Hulp en Tools kan geen uitdaging je meer te groot zijn. Kies ook net als ik voor leren en werken waar en wanneer je maar wilt via een online community.

Kosten: € 244,99 voor het basispakket (zie bovenstaande)


Spiertechnische Massage

Last van pijnlijke spieren of blessures? Als gecertificeerd sportmasseur weet ik als geen ander lichamelijke klachten te behandelen. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op.

kosten: € 50,- / uur (Totale tijd incl. Intake)


Diepgaande Energetische Massage

Even helemaal wegdrijven uit de stress van het alledaagse leven? Even ontspannen en niet meer hoeven denken aan al die dingen die rondspoken in het hoofd? In deze Intuïtieve massages besteed ik expliciet aandacht aan die dingen die jou weerhouden van jezelf zijn.

kosten: € 50,- / uur (Totale tijd incl. Intake)